Descripció
L’origen del vermut es remunta a uns quants segles enrere, entre vins fortificats amb alcohol i poc a poc destil·lats plens d’herbes i espècies.
Durant la visita guiada al Celler Cooperatiu, descobrireu les espectaculars instal·lacions d’aquest celler ja centenari. Un monument industrial obra de Cèsar Martinell, un arquitecte vallenc que va deixar empremta a la província tarragonina. Un edifici emblemàtic de Cornudella de Montsant que trobem només a l’entrar al poble i un lloc especial per tastar uns vins que amb els anys han anat madurant de la millor manera possible.
A més a més, podreu descobrir els indrets sorprenents de l’edifici, coneixereu les principals diferències entre el procés d’elaboració del vi dels nostres avantpassats i l’actual sistema de producció i comercialització.
Al final de la visita, podreu tastar el nostre vermut i 2 dels vins que s’elaboren al mateix celler, acompanyats d’un petit pica-pica.
Així doncs, és una activitat enoturística ideal per aquells que vulgueu gaudir d’un vermut diferent, en un edifici modernista carregat d’històries.
Ricard –
Teníem curiositat per visitar al celler i vam provar la nova activitat Virmut i realment ho vam encertar. A més de visitar l’edifici vam poder gaudir d’un bon vermut i pica-pica. També apte per nens, així que encara millor.
Silvia –
Hi tornarem segur! Ens va agradar molt la visita i les explicacions de la guia, fantàstiques.
Eva –
Després de molts cops de passar-hi per davant, vam decidir fer la visita. Ens van ensenyar com elaboren el vi, i vam tastar-ne alguns. Ens va agradar molt el vermut i Les Troies blanc.
Angels –
Visita molt interessant. El vermut boníssim, tornarem a buscar-ne.