TALLER DE RATAFIA | 15/06/2024

55,00

La ratafia és una beguda alcohòlica macerada dolça que es pren generalment com a digestiu. Un dels elements principals en són les nous verdes, per això s’elabora un cop a l’any normalment entre juny i juliol.
Si ets dels qui els n’agrada un xarrupet i vols aprendre a fer la teva pròpia ratafia, aquesta activitat és per a tu!

20 en estoc

Vindràs sol o en parella? *

Voldràs més d’un litre de base alcohòlica?

El preu per litre extra és de 15€

Categoria:

Descripció

Començarem el taller, amb l’enòleg Jesús Torres, amb una passejada fàcil i de poca dificultat a peus de Montsant, per recollir algunes de les plantes i flors que utilitzarem.

En tornar a LoRefugi descobrirem història d’aquesta beguda i els principis bàsics de l’elaboració d’una ratafia o licor.
Després, amb les indicacions del Jesús, cadascú prepararà la seva maceració amb les herbes, espècies i/o fruites que consideri oportunes. Per acabar a casa el procés, passats els 40 dies de “sol i serena”, rebreu un manual d’indicacions.

Acabarem el taller amb un petit tast d’algunes ratafies casolanes i comercials.

NOTA: El preu inclou un litre de base alcohòlica. Per tant, si algun participant en vol més, caldrà que ho reservei amb antelació.

Horari

17:00h Trobada a LoRefugi
17:15h Sortida de l’excursió
19:00h Inici del taller de maceració
21:00h Foto de grup i final de l’activitat

NOTA: El programa pot tenir alguna variació si l’organització així ho considera.

Material

Imprescindible:
– Calçat esportiu i ben lligat per caminar
– Ampolla d’aigua per la caminada
– Un pot gran de vidre (mínim per 2 litres)

Recomanable:
– Crema solar
– Repel·lent d’insectes

Localització

Ens trobarem a LoRefugi a Cornudella de Montsant.

+ info

> ALLOTJAMENT  Si vens de lluny i no vals marxar després del taller, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “TALLER DE RATAFIA | 15/06/2024”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Pin It on Pinterest

Share This