Condicions de compra

Preus i formes de pagament

Tots els preus publicats al lloc web, excepte indicació expressa en contra, porten inclòs l’IVA corresponent. El Client ha de pagar les seves compres mitjançant transferència bancària, targeta o a través de la plataforma de pagament amb targeta bancària de la pròpia web.

Per al pagament mitjançant transferència bancària, el Client trobarà tots els detalls bancaris al correu de confirmació de comanda. La comanda es tramitarà un cop rebut l’import íntegre de la comanda.

Les despeses d’enviament que s’aplicaran seran les següents:
Paquets de 1 a 5 quilos: 6,70€ per enviaments a Catalunya i 8,50€ per a la resta de l’estat espanyol.
Paquets de 5,1 a 10 quilos: 8,40€ per enviaments a Catalunya i 9,80€ per a la resta de l’estat espanyol.
Paquets de 10,1 a 20 quilos: 9,50€ per enviaments a Catalunya i 12€ per a la resta de l’estat espanyol.

Una ampolla de vi pesa 1,3kg aproximadament.

Lliurament de comandes, cancel·lacions i devolucions

Els productes adquirits pel Client s’enviaran a través del servei de paqueteria. Un cop el paquet surti de les instal·lacions de Montsant Natura, el Client rebrà un missatge amb la data de sortida i el número d’enviament.

El lliurament de les comandes es realitzarà en el domicili de lliurament designat pel client al formulari de comanda. Montsant Natura no assumirà cap responsabilitat quan el lliurament del paquet no arribi a realitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’Usuari a aquest efecte, així com en el supòsit en què el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a l’empresa d’enviaments assignada per a tal efecte, com ho és l’absència del destinatari.El termini habitual d’enviament és de 24h, tot i que ateses les condicions derivades de la crisi sanitària que vivim podrien demorar-se.

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en què l’enviament es fa efectiu. En cas de rebre la cancel·lació un cop el paquet ja hagi sortit de les instal·lacions de Montsant Natura i encara estigui en mans de l’empresa d’enviament, es gestionarà la cancel·lació i les despeses de gestió de l’empresa de paqueteria es descomptaran de l’import pagat.

Atesa la crisi sanitària en què ens trobem, un cop el Client tingui la comanda, ja no se’n podrà gestionar cap devolució.

BEU AMB MODERACIÓ.  Ens encanta el vi, per això sempre recomanem beure amb moderació. Com més es gaudeixen els bons vins és quan es prenen amb calma.

Share This