Descripció
COLLITA: 2013
VARIETATS: 80% garnatxa negra i 20% carinyena.
TIPUS DE VINYA: Vinyes plantades en vas, de 40 a 75 anys.
VINIFICACIÓ: En dipòsits de ciment, dos remuntats diaris amb oxigen per afavorir la respiració dels llevats, maceració post-fermentativa de 4 a 6 dies.
CRIANÇA: La carinyena té una criança amb barrica de 18 mesos i la garnatxa és fresca, sense bóta.
TEMPERATURA DE SERVEI: 16-17ºC
NAS: Fresc i especiat. Notes balsàmiques i silvestres de la carinyena, aromes de fruita vermella més madura.
BOCA: Intensa, mantenint la frescor. Gustos de mores, aranyons, espècies de regalèssia, canyella i pebre.
VISTA: Net, brillant, capa mitja, amb tons violacis i vius.
Joan –
Gran descoberta. N’havia sentit parlar, i he tingut l’oportunitat de tastar-lo fa uns dies. Excel·lent!